ZESTAW I | 230 zł/ 4-6 osób | 310 zł/ 6-8 osób | 470 zł/ 10-12 osób |
Panierowany filet drobiowy | 3 sztuki | 5 sztuk | 8 sztuk |
Rolada wieprzowa | 3 sztuki | 5 sztuk | 8 sztuk |
Kula drobiowa z serem i szynką | 2 sztuki | 4 sztuki | 6 sztuk |
Kluski śląskie | 60 szt | 100 szt | 150 szt |
Sos pieczeniowy | ✓ | ✓ | ✓ |
Zestaw surówek (2 rodzaje) |
✓ | ✓ | ✓ |
Rosół domowy |
✓ | ✓ | ✓ |
ZESTAW II | 260 zł/ 4-6 osób | 340 zł/ 6-8 osób | 510 zł/ 10-12 osób |
Pręga wołowa w sosie własnym | 3 sztuki | 5 sztuk | 8 sztuk |
Rolada wieprzowa | 3 sztuki | 5 sztuk | 8 sztuk |
Kula drobiowa z serem i szynką | 2 sztuki | 4 sztuki | 6 sztuk |
Kluski śląskie | 60 szt | 100 szt | 150 szt |
Sos pieczeniowy | ✓ | ✓ | ✓ |
Zestaw surówek (2 rodzaje) | ✓ | ✓ | ✓ |
Rosół domowy | ✓ | ✓ | ✓ |
ZESTAW III | 280 zł/ 4-6 osób | 370 zł/ 6-8 osób | 550 zł/ 10-12 osób |
Pieczone udka z kaczki | 3 sztuki | 5 sztuk | 8 sztuk |
Rolada wołowa | 3 sztuki | 5 sztuk | 8 sztuk |
Kula drobiowa z pieczarkami i serem | 2 sztuki | 4 sztuki | 6 sztuk |
Kluski śląskie | 60 szt | 100 szt | 150 szt |
Sos pieczeniowy | ✓ | ✓ | ✓ |
Zestaw surówek (2 rodzaje) | ✓ | ✓ | ✓ |
Rosół domowy | ✓ | ✓ | ✓ |